Захарни фигурки може да изработим между 5 и 7 работни дни

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Багер
Как се прави?

Каталожен номер:
Sugar 2.160
Производител:
Безплатно

Багер
Как се прави?

Каталожен номер:
Sugar 2.160
Производител:
Безплатно
  • Описание

    Необходими материали:

    - жълт фондан
    - сив фондан
    - черен фондан
    - червен фондан
    - бял фондан
    /виж фондан ТУК/



    --
    Инструменти:
    - лепило за слепване и четка,
    - нож-скалпел,
    - силиконова подложка,
    - точилка
    --------------

    Направете две правоъгълни плочки около 5 мм дебелина
    Слепете ги със сладкарско лепило като черната, малко по-малка, да е отдолу


    От черен и сив фондан направете 4 големи черни топчета за гуми и 4 малки сиви, залепете сивите в мака дупка, която ще оформите в гумата


    Залепете гумите за жълтия правоъгълник
    - от жълт фондан направете правоъгълно кубче за задната част на багерчето
    - от белия фондан направете трапец за кабината
    - от сивия, разточете с точилката и с ножа изрежете 2 трапеца и 2 малки правоъгълника за прозорците



       

     

    За греблото на багера

    - от жълт фондан изрежете дебела лента, като краищата трябва да са скосени
    - от черния фондан, разточете с точилка и изрежете правоъгълник и два триъгълника
    .- слепете елементите от черния фондан и с обратното на четката, направете зъбчетата на греблото
    - жълт лента залетете за греблото, така че то да е обърнато към багера


     

    Поставете червени топчета за стопове отзад на багера,
    --
    често се разточва от сивия фондан поставка за фигурката, за да е по-устойчива за транспортиране. Расточената по-дебело сива подложка се намазва с лепило и отгоре се поставя багера

    Фигурката е готова, може да е с различни размери, според големината на тортата

     

     

     

    Винаги ползвайте сладкарско лепило за елементите и за по - добър ефект може да нанесете боя на прах /дъст/ по гънките на фигурката или по ръбовете, която трябва да е по-тъмен цвят от цвета на фигурката, защото се създава по-реалистичен вид

    ---
    За поръчка на готова фигурка вижте тук 
    ---

     

     

     

Необходими материали:

- жълт фондан
- сив фондан
- черен фондан
- червен фондан
- бял фондан
/виж фондан ТУК/



--
Инструменти:
- лепило за слепване и четка,
- нож-скалпел,
- силиконова подложка,
- точилка
--------------

Направете две правоъгълни плочки около 5 мм дебелина
Слепете ги със сладкарско лепило като черната, малко по-малка, да е отдолу


От черен и сив фондан направете 4 големи черни топчета за гуми и 4 малки сиви, залепете сивите в мака дупка, която ще оформите в гумата


Залепете гумите за жълтия правоъгълник
- от жълт фондан направете правоъгълно кубче за задната част на багерчето
- от белия фондан направете трапец за кабината
- от сивия, разточете с точилката и с ножа изрежете 2 трапеца и 2 малки правоъгълника за прозорците



   

 

За греблото на багера

- от жълт фондан изрежете дебела лента, като краищата трябва да са скосени
- от черния фондан, разточете с точилка и изрежете правоъгълник и два триъгълника
.- слепете елементите от черния фондан и с обратното на четката, направете зъбчетата на греблото
- жълт лента залетете за греблото, така че то да е обърнато към багера


 

Поставете червени топчета за стопове отзад на багера,
--
често се разточва от сивия фондан поставка за фигурката, за да е по-устойчива за транспортиране. Расточената по-дебело сива подложка се намазва с лепило и отгоре се поставя багера

Фигурката е готова, може да е с различни размери, според големината на тортата

 

 

 

Винаги ползвайте сладкарско лепило за елементите и за по - добър ефект може да нанесете боя на прах /дъст/ по гънките на фигурката или по ръбовете, която трябва да е по-тъмен цвят от цвета на фигурката, защото се създава по-реалистичен вид

---
За поръчка на готова фигурка вижте тук 
---

 

 

 

Последно разгледани