Захарни фигурки се изработват между 7-10 дни

Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Крем Ванилия 0.5 кг
Патисери

Каталожен номер:
Material 2.235
Производител:
Сухи смеси

Крем Ванилия 0.5 кг
Патисери

Каталожен номер:
Material 2.235
Производител:
Сухи смеси

цена:

8.40 лв.

Характеристики

Категория: Сладкарство Материали
Размер: 500 г
  • Описание

    Луксозен млечен ванилов инстантен крем на прах с чудесен вкус и аромат ванилия.

    Подходящ за всякакви видове пьлнежи.

     

    Устойчив на топлинна обработка и замразяване

     

     

    Сьстав:Пудра захар, модифицирано картофено

    нишесте (E1414), сладка суроватка на прах (с мляко), пълномаслено мляко на прах, яйчен

    жлтьк, стабилизатор сгьстител (Е401),

    ароматизант ванилия, бета каротин (Е160).

     

    Указания за употреба:

    Суха смес 0.350 кг крем DELICIA се разбрква с 1.0

    студена вода и 0.300 мл крем за разбиване „Crem

    Blanc

    или млечна сметана „Frischli за 4 минути до получаване на хомогенна смес.
    /може да се ползва и друг сметана/

     

    Условия на съхранение:

    Да се сьхранява на хладно (<25°С) и сухо място

    (<65%RH).

     

    След употреба да се затваря опаковката.

    Възможно е да има следи от ядки, яйца, сусам и соя.

Луксозен млечен ванилов инстантен крем на прах с чудесен вкус и аромат ванилия.

Подходящ за всякакви видове пьлнежи.

 

Устойчив на топлинна обработка и замразяване

 

 

Сьстав:Пудра захар, модифицирано картофено

нишесте (E1414), сладка суроватка на прах (с мляко), пълномаслено мляко на прах, яйчен

жлтьк, стабилизатор сгьстител (Е401),

ароматизант ванилия, бета каротин (Е160).

 

Указания за употреба:

Суха смес 0.350 кг крем DELICIA се разбрква с 1.0

студена вода и 0.300 мл крем за разбиване „Crem

Blanc

или млечна сметана „Frischli за 4 минути до получаване на хомогенна смес.
/може да се ползва и друг сметана/

 

Условия на съхранение:

Да се сьхранява на хладно (<25°С) и сухо място

(<65%RH).

 

След употреба да се затваря опаковката.

Възможно е да има следи от ядки, яйца, сусам и соя.

Последно разгледани